"Ένα Καράβι για τη Γάζα" + 8 ακόμα είναι πλέον έτοιμα! Την Παρασκευή 21 Μαίου το ταξίδι ξεκινάει!

Ένα Καράβι Για Τη Γάζα | ShipToGaza.gr

Σχεδόν δύο χρόνια μετά από τον Αύγουστο 2008, οπότε έγινε η πρώτη επιτυχής προσπάθεια σπασίματος του ισραηλινού αποκλεισμού της Λωρίδας της Γάζας, σαλπάρουμε και πάλι! Εννέα πλοία, εκ των οποίων τα 5 επιβατηγά με 700 περίπου επιβαίνοντες προερχόμενοι από περισσότερες από 50 χώρες, και 4 φορτηγά με 8.000 τόνους φορτίου (τσιμέντο, προκατασκευασμένες κατοικίες, άλλα οικοδομικά υλικά, ιατρικό εξοπλισμό και εκπαιδευτικό υλικό) ξεκινούν το ταξίδι με στόχο την ερχόμενη Πέμπτη 27 Μάη να φτάσουν στο λιμάνι της Γάζας.

Καλούμε σε Συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 21 Μαΐου, στις 11:00 π.μ. στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) όπου εκπρόσωποι της ελληνικής Πρωτοβουλίας «Ένα Καράβι για τη Γάζα» θα ενημερώσουν για το ταξίδι και τις τελευταίες εξελίξεις.

Καλούμε και όλες και όλους να συμμετέχουν σε Εκδήλωση - Αποχαιρετισμό στο πλοίο, την ίδια μέρα, στις 19:00 μ.μ., στην Ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου, σε μια γιορτή αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό, να μεταφέρουμε κι εμείς δυνατά το μήνυμα για ελευθερία και δικαιοσύνη!

Το ταξίδι μας στη Γάζα θα τελειώσει όταν θ’ ανοίξουν τα θαλάσσια σύνορα της Γάζας. Ως τότε εμείς θα ταξιδεύουμε. Ως τότε εμείς θα κάνουμε, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ότι μπορούμε, για να φτάσει η Μεσόγειος ν’ ανοίξει ως θάλασσα, κι αυτό το στρατόπεδο συγκέντρωσης που δημιούργησαν οι Ισραηλινοί εκεί, να πάψει να υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου